Öregedési folyamat lassítása? IGEN, lehetséges!

Amit a Béta-Hydroxi savról és az azzal történő kezelésről tudni érdemes. Egy speciális kémiai peelinget ill. az ezzel történő kezelést szeretném bemutatni.

A peeling minden kozmetikai kezelés része.
A mezoterápiás kezeléseknél nem alkalmazunk mechanikai bőrradírt, ezért ilyenkor a kémiai megoldáshoz nyúlunk és ebben az esetben ez a Age Attraction Béta-hydroxi savas terméke.
Az elérni kívánt cél mindig ugyanaz: ragyogó arcbőr, finom pólusok, kevés szarkaláb.
A kémiai peeling nem hasonlítható össze a drogériákban kapható mechanikai hámlasztókkal vagy az alacsony koncentrációjú gyümölcssavas kezelésekkel.

Az Age-Attraction Béta-hydroxi sav 6% és 12% változatban kerül a kozmetikákba. Ez egy zsírban oldódó sav, ezért a pórusokból képes feloldani a felesleges faggyút és szennyeződéseket. A bőr felszínén fejti hatását, kevésbé mélyen jut a bőrbe. Használata teljesen kontrolált, így az irritáció teljesen kizárt, 100%-an biztonságos az alkalmazása. A készítmény használata összeegyeztethetőbb a bőr számára, mint pl. a glycol sav vagy az AHA sav.
A Béta-hydroxi sav azért több mint más hasonló termék, mert L-Arginint tartalmaz, mely nagyon intenzíven lassítja az öregedési folyamatokat.
A Béta-hydroxi savas kezelés része lehet a mezoterápiás anti-aging kezelésnek, de önállóan is alkalmazható. A tökéletes bőrmegújítás eléréséhez érdemes kúrában igénybe venni a terápiát. A kúra ajánlottan 6 alkalomból áll heti (1x) rendszerességgel és befejezésként javasolt egy feltöltő Meso I Leseres kezelés.
A kezelés ideje kb. 40-50 perc, mely magában foglalja az eredeti mezoporációs hatóanyag bejuttatást is.
A kezelés közben melegség vagy enyhe csípő érzés érezhető egyéni érzékenységtől függően. Másnap előfordulhat bőrpír is. A kúra nagyon finom, púderszerű hámlást eredményez, mely a mindennapokban nem zavaró.

És az eredmény?

  • friss bőrszín
  • megújítja, finomabbá teszi a bőrfelszínt
  • megszünteti a kisebb bőregyenetlenségeket
  • enyhíti a ráncokat
  • halványítja a festékfoltokat
  • szűkíti a tág pórusokat
  • csökkenti a bőrön lévő gyulladásokért felelős baktériumok számát
  • növeli a kezelés során bevitt a hatóanyagok hatásfokát
Várok minden érdeklődőt szeretettel!
Szabó Judit
06-30-2856746
Kezelésre jelentkezés

Előző cikk:

Következő cikk: