Derma Pen kezelés – hatékony bőrfiatalító eljárás

Garantáltan hatékony bőrfiatalító eljárás, a dermaroller modernebb illetve kiegészítő változata.

A Derma Pen kezelés A mezoterápiás anti-aging kezelések tökéletes kiegészítője, de önálló kezelésként is alkalmazható. Előnye, hogy állítható a tű mélysége (hossza) és a kezeléskor használt sebesség is.
Mivel az arc területén a bőr vastagsága eltérő, így a az állítható tűhosszal egyénre szabható a kezelés. A Dermapen kezelőfeje jól körülhatárolt illetve könnyen irányítható, így az esetleges szemölcsök vagy anyajegyek könnyebben elkerülhetőek.
A Derma Pen kezelés igen jól alkalmazható az anti-aging terápiában, mivel fokozza a bőr természetes kollagén termelését, ezáltal csökkenti a ráncokat, visszaadja a bőr rugalmasságát és tömörségét.

A Derma Pen kezelés alkalmas

  • a szemkörüli szarkalábak kezelésére
  • a szájkörüli ráncok eltüntetésére, halványítására
  • atrofiás, aknés hegek célzott kezelésére
  • pigmentfoltok helyi halványítására

A kezelés önállóan is végezhető, de tökéletesebb eredmény eléréséhez Meso I Leser kezelést végzünk. Ebben az esetben a lézer fokozza a bőr regenerálódási képességét is és valódi orvosi elektroporációval eredményes és tökéletes hatóanyag bejuttatás érhető el. A felhasznált Age-Attraction termékek fokozzák a kezelés eredményességét és igen erős anti-aging hatóanyagokat tartalmaznak.

Derma Pen bőrfiatalítás

Derma Pen bőrfiatalítás

Várok minden érdeklődőt szeretettel!
Szabó Judit
06-30-2856746
Kezelésre jelentkezés 

Előző cikk:

Következő cikk: