Kozmetikumok

hyaluron

hyaluron

Hyaluron 3
Az új generációs hyaluron koncentrátum

A Hyaluron 3 új szuperkoncentrátum 3 lépcsős hyaluron komplexel, a felső rétegekben hidratáló és stimuláló hatást képes kifejteni, az alsó rétegekben pedig a bőr felépítésébe épül be, és intenzív lifting hatással bír.

Az új, biotechnológialiag előállított Hyaluron 3-Komplex három különböző hyaluron molekulatípust tartalmaz, nagy, közepes és mikromolekuláris hyaluront. Az értékes hyaluron 3-komplex (Sodium Hyaluronate) aránytalanul magas mikromolekuláris hyaluront tartalmaz, és kivételesen magas hyaluron koncentráció jellemzi.

A Hyaluron 3-Komplex hatása:
A nagymolekuláris hyaluron hosszútávú hidratációt biztosít, és erősíti a bőr ellenálló képességét. A közepes molekuláris hyaluron nedvességet juttat be a felső bőrrétegek alá, belülről erősíti a bőr védekező funkcióját, segíti a fénykárosodást szenvedett szövetek regenerálódását. Az értékes mikromolekuláris hyaluron (a készítmény 45%-a!) mélyebb bőrrétegekbe is eljut, beépül a sejtekbe, erősíti a sejt közötti összeköttetéseket,ezáltal ránckezelésre is alkalmas.

Az általunk használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik, állati eredetű anyagoktól mentes, és nem génmanipulált hyaluron anyag (non-GMO).

MAGIC WRINKLE STOP
Ránckezelő koncentrátum lifting hatású kivonatokkal

A hatékony ránctalanításért és liftingért

magic wrinkle stop

A hatékony ránctalanításért és liftingért. Az innovatív összetevők, mint pl. a gyors hatású növényi Para Zsázsa kivonat, azonnali és hosszú távú lifting hatást biztosítanak.
A dél-amerikai Para Zsázsa bőrfeszesítő és expressz-lifting hatása miatt jelenleg az egyik legnagyobb figyelemmel kísért Anti-Aging hatóanyag. A benne található Spilanthol, ránckezelő: csökkenti az izmok kontrakciójának intenzitását és pihentető hatást fejt ki a ráncképző mechanizmusokra. Az erőteljes peptidek mélyen behatolnak a bőrbe, és serkentő hatással vannak a kollagén képződésre. A Magic Wrinkle Stop kitűnő minőségű növényi kivonatai segítenek a bőr nedvességtartalmának megőrzésében is.

YOUTH WONDER
Kollagénszintézist serkentő peptid koncentrátum

lifting hatóanyagok

youth wonder

Erőteljes peptidekkel segíti a kollagén szintézist, erősíti és feszesíti a szövetet. Hatásmechanizmusa: A peptidek segítik a kollagén termelését azáltal, hogy a fibroblasztok kollagén szintézisét stimulálják. A koncentrátumban megtalálható lifting hatóanyagok, bentről kifelé haladva fejtik ki hatásukat, feszesítenek, és természetes módon javítják a bőrképet. A YOUTH WONDER kiváló minőségű növényi kivonatai segítik a bőr nedvesség tartalmának megőrzését, és védenek a káros környezeti hatásoktól.

Miracle Mask
Azonnali hatású hidratáló lifting gélmaszk peptidekkel és lótuszvirág kivonattal

A fáradt bőr újra fiatalos és ragyogó lesz.

miracle mask

A MIRACLE MASK üdítő frissességet varázsol az arcra, a fáradt bőr is képes ragyogni tőle. Erőteljes peptidek, hyaluronsav, lótuszvirág és uborka kivonata simább, és feszesebb érzést kölcsönöz a bőrnek. Magas nedvességtartalmának köszönhetően perceken belül üdítő frissességet varázsol arcára, a fáradt bőr újra fiatalos és ragyogó lesz.

Hatásmechanizmusa:
A frissen betakarított lótuszlevelekből, költséges eljárással nyert lótuszvirág sejtvíz frissítő hatású, ásványi anyagokkal látja el és simítja a bőrt. Az erőteljes peptidek stimulálják a kollagén termelődést. A gyors feszesítő hatású hatóanyagok, az uborkakivonat és a hyaluronsav, azonnali frissítő és lifting hatást eredményeznek. További kitűnő minőségű növényi kivonatok segítik a bőrt nedvesség tartalmának megőrzésében, és védik a külső káros hatásoktól.

YOUNGERNIZER
Nappali vitamin krém – A,C, E vitaminokkal

védelmet, ápolást és aktív Anti-Aging hatást biztosítanak.

youngernizer

A Youngernizer vitamin krém ideális 24 órás ápoló, hidratáló hatású krém, az anti-aging érdekében. A szinergikus vitamin-komplex segítségével a bőr a lehető legrövidebb időn belül láthatóan fiatalosabb kinézetű lesz. A Youngernizer Vitamin krém különösen alkalmas a száraz és érett bőrre.
A magas dózisú A,C és E vitamin javítja a bőr védekezőképességét, jó szabadgyök megkötők, és segít megelőzni az UV sugárzás, légszennyezés valamint nikotin okozta károsodásokat. A kiváló hatóanyagok, tápláló kivonatokkal és egy exkluzív nedvességformulával, védelmet, ápolást és aktív Anti-Aging hatást biztosítanak.

 

Moisturizer Hydro Sensitive
24 órás hidratáló krém A és E vitaminnal, lótuszvirág sejtvízzel, gránátalmával, hyaluronnal, vörös áfonyával és Q-10-el

A hyaluron és a Q-10 feszesíti a bőrt és látványos Anti-Aging hatást fejt ki.

mozisturizer hydro sensitive

Ez az kitűnő minőségű, könnyű nappali krém nem csak MakeUp alapnak ideális. A válogatott gyümölcs és növényi kivonatok tartósan ápolják, vitalizálják, és ásványi anyagokkal látják el a bőrt. A MOISTURIZER SENSITIVE-t kimondottan fiatal, érzékeny, normál és kombinált bőrre ajánljuk.
A hyaluron és a Q-10 feszesíti a bőrt és látványos Anti-Aging hatást fejt ki. A magas dózisú A és E vitamin javítja a bőr védekezőképességét a szabad gyökökkel szemben. A kitűnő hatóanyagok a tápláló kivonatokkal és egy exkluzív nedvességformulával védelmet, ápolást és aktív Anti-Aging hatást biztosítanak.

Érett, és száraz bőrre inkább a YOUNGERNIZER VITAMIN krémünket ajánljuk.