Lézeres mezoterápia

A lézeres mezoterápia mint tű nélküli mezoterápia megoldás az anti-aging terápiában illetve a tökéletes liftinghatásra és ránckezelésre.

A lézeres mezoterápia eredeti orvosi tű nélküli mezoterápia. A lézeres mezoterápia a pulzáló lézerfény hatásán alapszik, amely az arcbőr természetes liftingjét eredményezi

A lézeres mezoterápiában a lézer és az elektroporáció kombinálása tudatos volt. Lézeres mezoterápiaban a nagy teljesítményű soft lézer használata jelentősen megnöveli a bőr felszívó képességét és ezáltal az elektroporációval bejuttatandó hatóanyag még mélyebbre való felszívódását biztosítja illetve a lézer hatására nagyobb mennyiségű hatóanyagot képes felszívódni.

Lézeres mezoterápia

Lézeres mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia alternatívája a lézeres mezoterápia, mely egy kozmetikai lézert kombinál egy különleges hatóanyag-bejuttatással. A tű nélküli mezoterápia alkalmazásakor is ugyanaz a célunk a kezeléssel, mint a klasszikus mezoterápiánál. Tű nélküli mezoterápiánál is ugyanazt a feszes, liftinghatást kell elérnünk, mint a tűszúrások okoznak. A tű nélküli mezoterápia nem nyújt tökéletes megoldást a ránckezelésre. Tökéletes ránckezelésre csak az orvosok által végzett ráncfeltöltés vagy face-lifting műtétek alkalmasak. Tű nélküli mezoterápiával végzett ránckezeléskor a dehidráltság által kialakult finom ráncokat lehet eltüntetni és a mimikai ráncokat lehet elhalványítani.

Lézeres mezoterápia eredménye

Lézeres mezoterápia eredménye

Mi is a valódi elektroporáció?

Az elektroporációnál a készülék elektromos ingereket küldve úgynevezett ?elektromos kapukat? nyit, melyeken keresztül a hatóanyagok a megfelelő helyre jutnak.
Ez nem rádiófrekvencia, nem iontoforézis, nem ultrahang, nem elektroforézis!
Az egy külön technológia mely során speciális elektromos impulzusok a sejtmembránra fejtik ki hatásukat, molekuláris változásokat létrehozva, mely által ultramikropórusok képződnek, melyek együttesen megnövelik a bőr áteresztőképességét, különösen a szaruhártya rétegben, és jelentősen fokozzák a bőr felszívó képességét.
Miért hirdetnek mégis ?ál-elektroporátorokat?, úgy mintha valódi technikát alkalmazna?
Mert ez technológia egy valóban innovatív és sokkal drágább technológia és olcsó készülékeket könnyebb értékesíteni a kozmetikai piacon.

A lézeres mezoterápia egy új kezelés, valódi tű nélküli mezoterápiás kezelés és egy új fogalom a kozmetikában. A lézeres mezoterápia hatása egyenértékű a tűs mezoterápiával,de fokozottabb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé sejtszinten.

Lézeres mezoterápiával sejtszinten érünk el hatást az anti-aging és lifting terápiában, így fokozva a bőr feszességét és állítva meg a bőr öregedését.

Lézeres mezoterápia hatására aktív hatóanyagok felszívódása fokozódik, és a kezelés hatékonysága megnő. Ezért a lézeres mezoterápiában kombinált kezelések (lézer+tű nélküli mezoterápia, mint elektroporáció) szinergiában működnek, ezáltal erősítve egymás hatását.

Lézeres mezoterápiával végzett leggyakoribb kezelések
-          arcbőr fiatalítása, anti-aging kezelések
-          ránckezelés, bőrfeszesítés
-          problémás bőr kozmetikai kezelése (rosacea, akné, gyulladásos és irritált bőrfelület, herpesz)
-          célzott szövetfeszesítés, lifting kezelés
-          cellulitkezelés

A lézeres mezoterápia és a tű nélküli mezoterápia során a sejtszintű anyagfelvétel illetve az egyenletes elosztás biztosított. A bőr minden sejtjének szüksége van ezekre a hatóanyagokra ahhoz, hogy a hatás meggyőzően eredményes legyen (lifting), a szabadgyökök megkötése valós legyen (arcfiatalítás) és az öregedési folyamat lelassuljon (anti-aging).

A lézeres mezoterápia anti-aging programja a lézeres biostimulációval és Age-Attraction hatóanyag-preparátumok bevitelével az egyik legtökéletesebb lifting kezelés. A lézeres mezoterápiás kezelés teljesen fájdalom mentes és igen látványos eredménnyel jár.

A lézeres mezoterápia anti-aging hatása:
- lézer hatására javul a bőr felszívóképessége
- problémás bőrök esetén (pl.rosacea, akné) a lézer sejtregeneráló hatásának köszönhetően rendkívül látványos eredmények érhetőek el
- stimulációs hatása új sejtek képződését segíti
-aktiválja a fibroblaszt sejteket, melynek hatására fokozódik a kollagén és elasztin rostok képződése így tökéletesedik a ránckezelés
- gyulladás gátló
- jelentősen tudja fokozni a sejtek energiatermelődését, melynek hatására tartósan és jelentősen lassítja a bőröregedését

A lézeres mezoterápia mint tű nélküli mezoterápia valódi elektroporáció. Lézeres mezoterápiával tökéletes sejtszintű hatóanyag-bevitelt teszünk lehetővé. A lézeres mezoterápiához fejlesztett Age-Attraction hatóanyagok lehetőséget nyújtanak pl. az anti-aging, lifting kezelésekben is. A hatóanyagok lézeres mezoterápiával való bejuttatása azonnali és tartós eredményeket képes produkálni, míg a lézer hatására pár nap elteltével látványosabb és még tartósabb eredményeket képes elérni.

Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia

A lézeres mezoterápia a páciens részére teljesen fájdalommentes és már egy alkalom is látványos eredményt produkál.

Ajánlott a lézeres mezoterápiás kezelések kúraszerű alkalmazása és egyéni igény szerint fenntartó kezelések végzése. A lézeres mezoterápia innovatív, mégis gyengéd módszer, mely a lifting és anti-aging kozmetikában segít a bőrt ma és holnap is feszesen és fiatalon tartani.

Kezeléseinkhez az Age-Attraction által gyártott magas minőségű hatóanyag koncentrátumokat alkalmazzuk, melyek a lézeres mezoterápia technológiájával összekötve garantálják az intenzív kezeléseket.

 Lézeres mezoterápiás kezelésekhez alkalmazott anti-aging és lifting hatású Age-Attraction hatóanyag kozmetikumok tulajdonságai
-          a jövő kozmetikumai azoknak, akik szeretnék lassítani az idő múlását
-          magas hatóanyag tartalmú koncentrátumok
-          mesterséges anyagoktól mentes
-          luxus minőség, a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek
-          magas minőségű összetevők
-          dús és tiszta hatóanyag-kombinációk

Lézeres mezoterápia kizárólag Age-attraction anyagokkal

Lézeres mezoterápia kizárólag Age-attraction anyagokkal

A lézeres mezoterápiához kifejlesztett preparátumok szuperkoncentrátumok.

A felső rétegekben hidratáló és stimuláló hatással bírnak, míg az alsó rétegekben a bőr felépítésébe épülnek be és intenzív lifting hatással bírnak. A lézeres mezoterápia hatóanyagainak kiválasztásánál lényeges volt, hogy valóban intenzív hatással legyenek az anti-aging folyamatokban. Az Age-Attraction  anti- aging és lifting terápiájában felhasznált legfontosabb hatóanyagok: hyaluronsav, peptidek, őssejt kivonatok, magas dózisú és stabil C-vitamin formula és az innovatív Para Zsázsa.

A teljes, napi anti-aging hatóanyagokkal való intenzív ápoláshoz ajánljuk otthoni használatra az Age-Attraction lakossági termékeit, melynek tulajdonságuk, hogy többszöri alkalmazásuk intenzívebb eredmények elérését teszi lehetővé a bőrben való hatóanyag-koncentráviónövekedés miatt.

A Meso I Laser ? lézeres mezoterápia Magyarországon az egyetlen orvosi elektroporációs technológiát és nagy teljesítményű terápiás lézert ötvöző valódi tű nélküli mezoterápiás készülék. A lézeres mezoterápiás készülék teljesítménye és az ISO szabványnak való megfelelősége garantálja a technológia valódiságát. A lézeres mezoterápiánál fontos az eredeti technológia használata, így lehet valóban eredményes és tartós anti-aging hatást kifejteni. A lézeres mezoterápiás készülék és az Age-Attraction anti-aging készítmények német gyártmányúak.

meso-i-leser

meso-i-leser