Mezoterápia

A mezoterápia mint kozmetikai kezelés alkalmas arcfiatalításra, hajhullás kezelésére, zsírbontásra.

Mi a mezoterápia?

A jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanagyagbejuttatási módszer. Egyedülálló módon képes képes áttörni a bőr barrier rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

Egyéb kozmetikai kezeléssel csak a felszíni rétegekbe lehet a hatóanyagokat eljuttatni.

Mezoterápia kozmetikai kezelésével nincs hatóanyag veszteség, a kiválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre a szövetekbe illetve a sejtekbe jutnak.

Nagyon sok téves infó kering a köztudatban erről a több évtizedes kezelési technikáról. A kozmetika kezelésként alkalmazott mezoterápia egy igen hatékony és kíméletes kozmetikai technika ?  és mint megannyi más- a hagyományos orvoslásból került át a kozmetikai kezelések sorába az elmúlt évek alatt.

A mezoterápia sok éve használt és tökéletesített technológia a hatóanyagok bejuttatása terén. A mezoterápia lényege kis mennyiségű hatóanyag befecskendezése a célterületre. A mezoterápia gyors, viszonylag fájdalmatlan, nyilvánvaló eredménnyel járó kozmetikai kezelés.

A kozmetikai kezelésként alkalmazott mezoterápia a  több esztétikai kezelésben is igen hatásos és kitűnő eredményekkel jár. A mezolift-kezelés, amely arcfiatalításra és bőrfeszesítésre szolgál ? és itt már átfedés van a testkezelések területére, hiszen a testtájankénti bőrfeszesítés a zsírbontás esetében, a cellulitterápiában, az alakformálásban is megoldást nyújt. A hajas fejbőr kezelése ? mind a tűszúrások, mind a speciális hatóanyagkoktél ? alkalmas a hajhullás kezelésére, annak csökkentésére illetve megszüntetésére.

A mezoterápiában alkalmazott apró tűszúrások hatására fokozódik a kötőszövet saját kollagén termelése, így is érve el bőrfeszesítést.  A kozmetikai kezeléseknél alkalmazott speciális koktélkészítményekkel kezelhetjük a problémás területeket, legyen cél az arcfiatalítás, a hajhullás kezelése vagy zsírbontás.

A mezoterápia hatóanyagai (akár a gyári keverékek, akár a személyre szabott koktél összeállítások) kozmetikai kezelést tesznek lehetővé a cél elérése érdekében. Az ampullák minden esetben analitikai tisztaságú, adalékanyagoktól mentes biztonságos készítmények.

meso-system

meso-system

  1. Mezoterápiás arcfiatalítás ? Bőrfeszesítő mezolift kezelés

A mezoterápiás arcfiatalítás a bőr teljes megújulását eredményezi. A hyaluronsav, feszesítők és a vitaminok hatékony koncentrációjú keverékének együttes alkalmazásával tökéletes anti-aging hatás érhető el a kozmetikai kezelés során

Az arcfiatalítás eredményeként:

a bőr optimális hidratálása, ránctalanítása: a vízhiányos ráncok kisimítása
-         a bőr minőségének javítása: kollagén és elasztin termelődését segíti elő a bőrfeszesítés érdekében
-         a sejtanyagcsere (légzés, osztódás) növelése
-         az öregedési folyamat lassítása a külső (szennyezés, stressz, dohányzás) és belső (kor, egészségi állapot) tényezők ellenében

A kozmetikai kezelés során a mezoterápia arcfiatalító kezelése a bőrt puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá teszi, erős ránctalanító, bőrfeszesítő hatás jelentkezik. A mezoterápia arcfiatalító kezelés önmagában felér egy teljes bőrkezeléssel, kortól függetlenül alkalmazható és beilleszthető az anti-aging terápiába.

  1. Mezoterápiás arcfiatalítás ? halványítás, pigmentfoltkezelés

Őszi, téli kozmetikai kezelések kiemelt feladata a napsugárzás következtében kialakult pigmentfoltok kezelése.Az kozmetikai kezelések kiemelt területe a kialakult pigmentációs rendellenességek megoldása. A barna pigment foltok eltüntetése, a homogén és halvány bőr az arcfiatalítás, az anti-aging terápia fontos része.

mezoterápiás kezelés

mezoterápiás kezelés

3.   Mezoterápiás testkezelések ? Bőrfeszesítés, narancsbőr kezelés

 A mezoterápiás narancsbőr kezelés célja:
-  a beágyazott narancsbőr elpusztítása
-  a zsírbontás elősegítése, a lerakodások csökkentése
-  a mikro-keringés és nyirokműködés növelése
-   bőrfeszesítés és a bőrszövet külső megjelenésének javítása

4. Mezoterápiás testkezelések ? zsírbontás, bőrfeszesítés

Új lehetőség az eltüntethetetlennek hitt zsírpárnák kezelésére. Speciális, zsírbontó, kötőszövet erősítő és anyagcsere-fokozó hatóanyagkoktélt juttatunk a célterületre. A kezelt területen rövid időn belül elindul a zsírbontás, majd a kötőszövet feszesedése.

mezoterápiás zsírbontás

mezoterápiás zsírbontás

  1. Mezoterápiás testkezelések ? Terhességi csíkok kezelése

Speciálisan kifejlesztett hatóanyag segítségével fokozzuk a bőr kollagén termelését, rugalmasságát és bőrfeszesítő hatását, így a meglévő terhességi csíkok elhalványulnak és a további striák kialakulását is meggátolja ez a kozmetikai kezelés.

  1. Hajhullás kezelése a mezoterápia alkalmazásával

A hajhullás kezelése során olyan hatóanyag kombinációt alkalmazunk,

a.   mely fokozza a fejbőr mikro keringését,
b.   a már meglévő hajszálakat megerősíti, ezáltal megakadályozza a további hajhullás lehetőségét,
c.   a nyugalmi fázisban lévő hajhagymák működését gyorsítja.

A hajkezelés kúraszerű alkalmazása során néhány alkalom után érezhetően csökken, illetve megszűnik a hajhullás, megváltozik a hajkorona, és a hajhullás már csak egy rossz álomnak tűnik majd.

A hajhullás sok ember problémája. A hajkorona fontos szerepet játszik a megjelenésünkben. Sokat áldozunk arra, hogy hajunk szép és dús legyen. A póthajak nem nyújtanak mindenkinek és biztosítanak tökéletes megoldást a hajhullás kezelésére. A hajhullásnak számtalan oka lehet, egészen a genetikai meghatározóktól az életmódbeli tényezőkön keresztül.

A mezoterápia megoldás lehet a hajhullás kezelésére. A mezoterápia hajhullás kezelésének titka a speciálisa hatóanyag koktél. A mezoterápiás hajhullás kezelés napjainkban a leghatékonyabb módszer.

A mezoterápia hajhullás kezelésével pozitív hatásokat érhetünk el:

Pl.

-          a hajhagymák újra aktiválódnak, a hajgyökerek erősödnek
-          a hajszálak rostjainak megerősítése és védelme
-          a hajnövekedés elősegítése
-          a hajhullás csökkenése
-          a fejbőr táplálása és hidratálása

A mezoterápia hajhullás kezelésének hatóanyaga megoldást nyújt számos, nem betegség eredetű tünetre is:

Pl.

-          a haj fényességének elvesztése
-          a rostok kiszáradása
-          zsíros fejbőr
-          csökkent hajnövekedés

A mezoterápia hajhullás kezelésének során mélyen megtisztul a fejbőr és visszanyeri életerejét, a haj fényesebbé válik és felgyorsul növekedése ill. csökken a hajhullásra való hajlam.

Itt látható a mezoterápia eredménye képekben:

mezoterápia eredménye

mezoterápia eredménye