A hajhullás kezelése, mezoterápiás hajkezelés

Gyakori kozmetikai probléma lehet a hajhullás. Rengetegen panaszkodnak a felmerülő problémával kapcsolatban. Nehogy azt higgyétek, hogy a jelenség egyedi, nagyon gyakori probléma lehet évszakváltáskor. A szélsőséges hideg, a szél, a túlfűtött szobák, a sapka viselése jelentősen károsítani tudja a fejbőrt, a hajszálakat. Ilyenkor tünetként jelentkezhet a hajhullás, a zsíros vagy viszkető fejbőr, elvékonyodott ill. tartás nélküli hajszálak.

Ha nem szeretnétek, hogy évek alatt, a rendszeresen megviselt hajhagymák véglegesen károsodjanak, érdemes nyár végén időt fordítani egy 2 vagy 4 alkalmas, otthoni kezeléssel kiegészíthető intenzív mezoterápiás hajkezelő kúrára, mely nagyon koncentráltan, fejbőrön keresztül juttatja be a hajhagymákhoz, a haj számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, peptideket és a fito-ösztrogén hatású növényi kivonatot mely az ilyen típusú hajhullás egyik leggyorsabban eredményt hozó hatóanyaga.

A hajhullás kezelés sorozat megkezdése előtt érdemes végig gondolni, hogy a hajhullás problémája mióta okoz gondot. Amennyiben ez egy régóta elhúzódó, tartósan fennálló gond, akkor érdemes ? a felesleges pénzkidobás megelőzésre ? egy rutin kivizsgálásra elmenni az orvoshoz, ami egy vérvételből áll esetleg kiegészítve góckereséssel.

A kúra megkezdése előtte egyeztetjük, hogy melyik módszert válasszuk. Legtökéletesebb megoldás a klasszikus mezoterápiás hajkezelés, de választható a hasonló hatásfokú dermarolleres hajkezelés is illetve egészen enyhe esetben a lézeres hatóanyag-bevitel is alkalmas lehet.

Remélhetőleg hamarosan hozzánk is eljut a legújabb fejlesztésű kezelőfej, mely elektroporációs hatóanyag-bevitelt tesz lehetővé, mindenféle mellékhatás nélkül.

Tudatosítani kell magunkban, hogy a hajkezelés nem egy gyors eredményt produkáló terápia. Sajnos nem úgy van, hogy rögtön kezelés után, a székből felállva már sűrű a hajunk. A haj növekedése nem sebes dolog, csak havonta kb 1cm. Az újonnan megjelenő baba-hajaknak ki kell tudni bújniuk és meg kell erősödniük.

Az, hogy a kezelés látványossá váljon kb fél év, de addig is érezhetjük, hogy a hajhullás látványosan lecsökken, a meglévő hajszálaink megerősödnek, frizuránk tartósabb lesz.

Jelentkezés mezoterápiás hajkezelésre