Tű nélküli mezoterápia

Ez egy speciális orvoskozmetikai eljárás.
Manapság divatos kifejezésként, majd? minden elektromos kezelést tű nélküli mezoterápiának neveznek a kozmetikákban. A valóságban tű nélküli mezoterápiának a valódi elektroporációs technikát nevezik. Európában négy cég gyárt valódi tű nélküli, orvosi elektroporációs készüléket, az egyik a német Age Attraction. ? Az általuk gyártott ISO szabvánnyal rendelkező lézeres mezoterápia készülék ötvözte a valódi orvosi elektroporációs technológiát egy erős hatású impulzus lézerterápiával.

A lézeres besugárzás képes mélyen stimulálni a bőr sejtjeit, aktivizálja a sejtek energiaháztartását, mindezt a szövetek károsítása nélkül. A lézer biostimulációs hatásával, azt a hiányosságot tudjuk pótolni, mely a tű nélküli mezoterápia kapcsán felmerül: a fibroblaszt sejtek aktiválásának hiánya. Az eredeti tű nélküli mezoterápia technológiája az eredeti orvosi elektroporáció, önmagában speciális hatóanyag bevitelre alkalmas. A lézer és a valódi elektroporációs kezelés ötvözése a tűs mezoterápiával egyenértékű kezelési eljárást, intenzívebb hatóanyag-bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az eddigi kozmetikai hatóanyag bejuttatás minden területét.

Ezt az összetett lézeres mezoterápiás kezelést, mint valódi tű nélküli mezoterápiás eljárást elsősorban az anti-aging terápiában alkalmazzuk. Ajánljuk hölgyeknek és uraknak egyaránt, akik igényesek és nyitottak az új technológiákra valamint tartósabb és intenzívebb eredményt várnak egy kozmetikai kezelés során.

A lézeres besugárzás önmagában egyéb problémák esetén is alkalmazhatjuk: pl. hajkezelések (hajhullás, problémás fejbőr), gyulladáscsökkentés (rosacea, akné) sebgyógyulás gyorsítása (fekélyek, herpeszek, műtéti sebek).

A tű nélküli mezoterápia, lézeres mezoterápia kezelés egy tökéletes letisztítással kezdődik (a lézer szempontjából fontos a bőr zsírtalanítása és mattítása) majd felhelyezzük a vendég szemére a védőkorongokat. A biztonsági szabályok betartása után kezdhetjük meg a lézeres stimulációt, mely fájdalmatlan és nem kellemetlen. A lézeres kezelés után bőrfertőtlenítést végzünk, majd a Glykolsavas átkenés után következhet a szükséges hatóanyagok bedolgozása elektroporációval.

A tű nélküli mezoterápia alkalmazása lehet eseti vagy kúraszerű. Már egy kezelés is lehet látványos, de tartós, hosszantartó eredményt többszöri alkalmazás során érhetünk el.
A tű nélküli mezoterápia a legkorszerűbb hatóanyag-bejuttatási forma a kozmetikában, amellyel tartós, hosszantartó eredményt érhetünk el a bőrápolásban.

Jelentkezés tű nélküli mezoterápiás kezelésre