Rólunk

Köszöntöm a Mezománia birodalmában!

Kedves Látogató

Egészségügyi végzettséggel kerültem a szépítészet, azon belül az elektrokozmetika bűvöletébe. Saját vállalkozásom, Testkozmetika szalonom fő profilját a kozmetikai-mezoterápia képezi.

A Mezomániában gyűjtöttem össze az általam kínált kozmetikai-mezoterápiás kezeléseket, melyek egy speciális hatóanyag-bejuttatást tesznek lehetővé és céljuk a bőr szépítése és fiatalítása. Ezek az anti-aging kezelések nem csak az arc, hanem a testszépítésre is lehetőséget nyújtanak.

Nagy kedvenceim az anti-ageing kezelések, célom a tökéletesség és a vendégeim elégedettsége. Nem csak a pillanatnyi szépítésre törekszem, hanem hosszútávú eredmény létrehozása és megtartása is fontos. Ezért tartom elengedhetetlennek, hogy a legkorszerűbb anti-ageing hatóanyagokkal végezzem a kezeléseket. A vendégeim pozitív visszajelzése jó igazolás erre.

Mai, pörgős életvitelünkben kevesebb idő jut magunkra, arc és testszépítésünkre. A kozmetikai-mezoterápia tökéletes esztétikai és ant-ageing kezelés az igényes vendégek számára. Bőrünk illetve testünk szépsége és fiatalsága nemcsak esztétikai megjelenésünket hangsúlyozza, hanem önbizalmunkat és lelkünk fiatalságát is erősíti.

Őszintén remélem, hogy a Mezománia esztétikai kezelései felkeltik kíváncsiságát és hamarosan Önt is személyesen üdvözölhetem a Testkozmetika – szalonban.

Szabó Judit