MezoPen a ráncok ellen az egészséges és feszes bőrért

Gyakori az olyan vendég, aki aggódik és tart attól, hogy arcukat tűvel szurkáljuk. Mikor megtapasztalják a kezelés eredményességét, pozitív hatását, bizonytalanságuk elmúlik.

A kozmetikai eljárások között elismert helye lett az anti-aging terápiában a MezoPen kezelésnek.

A MezoPen a tűs mezoterápia új generációja, kíméletesebb és célzottabb kezelés a korábbi tűs technológiához illetve a dermarollerhez képest.

A MezoPen helyspecifikusan, az adott bőrfelületnek megfelelő tűhosszal és ütési sebességgel kezeli bőrt.

Az apró tűszúrások kollagén indukciót eredményez, azaz a bőr saját önregenerációs tulajdonságából adódóan kollagén és elasztint termelést indítja be. Ez eredményezi az erősebb kötőszöveti állományt az egészségesebb és feszesebb bőrt.

A „szárazon” hatóanyag nélkül megszurkált bőr is eredményt mutat, de miért ne használjuk ki a Mezománia gépparkját…

Az érzékenyebb bőrű vendégeknek a MezoPen kezelés után igényelhetik a Mezo I Laser nyújtotta lézerkezelést, amely még pluszban képes fokozni a kollagén indukciót illetve a bőr regenerálódási folyamatában is segítséget ad.

Aki igazán szép eredményt szeretne elérni, annak a Mezo I Laser hatóanyag bejuttatását ajánlanám. A MezoPen kezeléssel a bőrön létrejött szúrt csatornákat kihasználva tökéletes hatóanyag-bejuttatást lehet alkalmazni a megfelelő anti-aging eredmény eléréséért.

Várok minden érdeklődőt szeretettel!
Szabó Judit
06-30-2856746
Kezelésre jelentkezés

Előző cikk:

Következő cikk: