Lézeres mezoterápia CIKK

Lézeres mezoterápia ? a mezoterápia új dimenziója

A 2011 ?es év innovációja, a lézeres mezoterápia teljesen új dimenzióba emeli a hatékonyság fogalmát az esztétikai Anti-Aging kezelések körében. Bizonyára sokan hallottak már a tűs és tű nélküli mezoterápiáról, talán többen ki is próbálták ezeket. A lézeres mezoterápia megjelenéséig egyértelműen kijelenthetjük, hogy a tűs mezoterápia dominált az eredményeivel, hiszen a tűszúrás okozta sebgyógyulási folyamat adta meg a szükséges pluszt, valamint az a tény, hogy a tűvel mélyebbre voltak bevihetőek a hatóanyagok.

Miért több a lézeres mezoterápia?

Lézeres mezoterápia kizárólag Age-attraction anyagokkal

Lézeres mezoterápia kizárólag Age-attraction anyagokkal

A válasz a nagy teljesítményű softlézer biostimulációs hatásában keresendő. A lézer hatására hasonló folyamatok indulnak be, mint a sebgyógyulás során, mely közvetlen következménye, hogy új szövet képződik az adott területen, azonban ellentétben a tűs mezoterápiával ehhez nincs szükség tűszúrásra és fájdalomra. A lézeres mezoterápia ezt a lézeres biostimulációt ötvözi a valódi orvosi elektroporációval, melynek hatására a hatóanyag valóban eljuttatható oda ahol a legjobban fejti ki a hatását, és ahol a legeredményesebbé tudja tenni a kezelést.

A hatóanyagok és a készülék fontossága

A Meso I Laser valódi orvosi elektroporációs technológiát alkalmaz, ellentétben sok más a hazai (és külföldi) piacon elterjedt, ?ál-elektroporátorral?.

Mivel a lézeres mezoterápia során az eredeti elektroporációnak köszönhetően a hatóanyagokat a megfelelő hatásfok érdekében valóban közvetlenül a sejtfalon belülre juttatjuk, nagyon fontos, hogy ezek minőségi, megfelelő tisztaságú, bőrt terhelő alkotóelemektől (PEG, Parabén), és egyéb vegyszerektől mentesek legyenek.

A német Age Attraction termékei speciálisan a lézeres mezoterápiához, és ehhez tartozó otthoni kiegészítő kezelésekhez lettek kifejlesztve. A Meso I Laser eredeti elektroporációs készülékkel végzett kezelés során kizárólag az Age Attraction termékekkel dolgozunk, így biztosítva a maximális hatékonyságot, és tartós eredményt.

Bob Csilla, kozmetikus,
Lézeres mezoterápia és mezoporációs hatóanyag képzések vezető kozmetikusa

Előző cikk:

Következő cikk: