Rádiófrekvenciás kezelések

Rádiófrekvenciás kezelést narancsbőr terápiában, bőrfeszesítésre és egyéb alakformáló kezelésként alkalmazzuk.

A rádiófrekvenciás kezelés megfelelő géppel és hatóanyagokkal alkalmazva igen hatásos lehet a narancsbőr ellen és a bőrfeszesítésért. Rádiófrekvenciás kezelés a szöveteket felmelegíti és feloldja az a mukoidos réteget, amely körbeveszi a zsírsejteket és a narancsbőrt okozza. Rádiófrekvenciás kezelés hatására a felesleges víz a szövetekből elvezetődik, a kötőszövet kisimul és bőrfeszesítés jön létre. Rádiófrekvenciás kezelés eredményeként a narancsbőr és a zsírsejtek mérete csökken. Rádiófrekvenciás kezeléssel hatóanyagot is juttathatunk a szövetekbe, így fokozva a narancsbőr kezelését vagy a bőrfeszesítéskor elért eredményt.

A narancsbőr hölgyeknél jelentkező bőrelváltozás. A vékony hölgyek ugyanolyan veszélyeztetettek, mint azok, akik súlyfelesleggel rendelkeznek. A narancsbőr problémát a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a sejt közötti állományban lerakodott kocsonyaszerű anyag és a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése idézi elő. Bizonyos testtájakon a zsírdepók egyre jobban megtelnek, a telt zsírtároló sejtek és a köztes kötőszöveti rostok narancsbőr kialakulásához vezetnek.

Rádiófrekvenciás kezelés alkalmazásával megoldhatjuk a narancsbőr összes megjelenési formáját, alkalmas bőrfeszesítésre, helyi alakformálásra, de a stria kezelésében elért eredmények sem lebecsülhetők. Érdemes a komplex problémát együttesen alkalmazni más kezelésekkel.

A rádiófrekvenciás kezelés nagy sikerrel kombinálható Dermarolleres és Mezoterápiás kezeléssel.

Rádiófrekvenciás kezelésekor felhasznált hatóanyagoknál figyelni kell arra, hogy hő hatására bizonyos anyagok lebomlanak. Narancsbőr kezelésénél nagyon fontos a bevitt hatóanyagok minősége, mennyisége és összetétele. Mint a narancsbőr-kezelést, mint a bőrfeszesítést heti rendszerességgel, kúraszerűen végezzük.

Rádiófrekvenciás kezelés alkalmazási területei:

  • Narancsbőr kezelése
  • Terhességi csíkok kombinált kezelésének kiegészítője
  • Felkar bőrfeszesítése
  • Fogyás után hasi terület bőrfeszesítése
  • Nyirokkeringést és anyagcsere-folyamatokat fokozza

A rádiófrekvenciás kezelés nagy sikerrel kombinálható Dermarolleres és Mezoterápiás kezeléssel.

A rádiófrekvenciás kezelés eredményeként a bőr feszesebb és bársonyosabb lesz. A megfelelő rádiófrekvenciás kezeléstől a zsírdepók tartalma csökken, a kezelt területek körmérete is csökken  és kiváló hatású a narancsbőr eltüntetésére. A rádiófrekvenciás kezelés okozta liftinghatás elsősorban a fenék-területen jelentős és a tapasztalatok szerint tartós.

A rádiófrekvenciás kezeléseket újdonságnak tartják a kozmetikában, bár ez is csak gyógyításból, az elektroterápiából eredeztethető. A rádiófrekvenciás kezeléseket sokan tű nélküli mezoterápiának is nevezik ? tévesen, mert az az elektroporáció. A rádiófrekvenciás kezelést nem nevezhetjük elektroporációnak, ami ténylegesen a tű nélküli mezoterápia.